Csapatépítő tréning

Cikkek

Szerző:
 
 
Csapatépítő tréning
 
A tréning alapvető célja, hogy a résztvevők megtalálják saját helyüket és szerepüket a munkahelyi szervezetben; fejlesszék ismereteiket és készségeiket a hatékony csoportmunka terén; s hogy napi munkájuk során igazi csapatként, egymást ösztönözve legyenek képesek együttműködni szervezetükben és a vállalat egészében.
 
Valamennyi helyzetgyakorlat - mely lehet indoor illetve outdoor jellegű - a csapattagok hatékony összekovácsolását, valamint a bizalom és együttműködés kialakítását célozza. 


Amennyiben további információra van szüksége, kérem töltse ki részletesen az alábbi űrlapot,
vagy hívjon +36 30 99 15 651
Bővebb információért kérem kattintson ide, és látogasson el az általam vezetett Psziché Kft. honlapjára, ahol tájékozódhat átfogó HR szolgáltatásainkról; Munkaerő-kiválasztási módszereinkről, Coaching és Szervezeti-gazdasági átvilágítási szolgáltatásainkról.


Név (*)

Kérem írja be a teljes nevét
E-mail (*)

Hibás e-mail címet adott meg
E-mail ismét (*)

A két email cím nem egyezik
Telefon (*)

Kérjük adja meg telefonszámát
Cég neve (*)

Kérjük adja meg a cég nevét
Alkalmazottak száma (*)

Kérjük adja meg a cég alkalmazottainak számát
Az Ön beosztása (*)

Kérjük adja meg beosztását
Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik?


Üzenet (*)

Kérem írja be üzenetét
Biztonsági kód (*)
Biztonsági kód (*)
   kód frissítése
Biztonsági kód érvénytelen
(*)

Kérem tekintse át, és fogadja el Adatvédelmi tájékoztatónkat, és jelölje be a négyzetet. Az üzenetét csak ezt követően továbbítja a rendszer.

  


Üzenete sikeres elküldését követően egy visszaigazolást fog látni. Amennyiben a visszaigazoló ablak nem jelenik meg, kérem görgesse le az oldalt az űrlap esetleges hibaüzeneteinek megtekintéséhez, javításhoz.